sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Viikko 13Ma: -

Ti: suunnistus 45’ kovaa + verkat, yht. 15km

Ke: 5km pal

To: a:pyöräily 30’, i:juoksu 17km

Pe: 5km pal

La: 20km + Aunelan testijuoksu 4,34km 15.02 (3.27/km) + 4km ver, yht 28km

Su: kuntopiiri

--

Yht: 70km

Tuli testattua suunnistusta parin-kolmen vuoden tauon jälkeen eikä akilleskaan repeytynyt, joten kokeilu oli onnistunut, vaikka yhteislähtökisassa kärsinkin loppukiritappion. Puolustuksekseni täytyy sanoa että kaverilla oli ikää ehkä 25 vuotta vähemmän ja harrastanee suunnistusta viikossa enemmän kuin minä parhaimmillaankaan vuodessa, joten tekniikka jyrkässä alamäessä oli paremmin hallussa.

Lauantain maratontreeninä oli Aunelan testijuoksu Porvoossa pitkähkön alkuveryttelyn jälkeen. Juoksuhan lähtee heti melko tiukkaan ylämäkeen, mutta silti eka kilsa vei aikaa vain 3.21 Strömsholmin ja Maamelan peesissä, eli ihan liian kovaa. Ylikova alkuvauhti kostautui niin että viimeistään 3km kohdalla pitkässä ylämäessä aloin piiputtamaan ihan kunnolla ja loppu oli vain raahautumista maaliin. Mutta reitti oli monipuolinen ja tapahtuma ilmainen, joten suosittelen kaikille seuraavaa Aunelan testijuoksua 23.4.

3 kommenttia:

 1. Mites Aunelassa kulki? Olin kahden vaiheilla, lähenkö. Kaverilla oli sitte niin hyvä vetotreeni, että päätin mennä mukaan. Aamulla vielä sovittiin treenin aika ja ehdin aamulenkin tehdä. Sitte kaveri soitti ja sanoki olevansa vähän kipee. En ehtiny enää kisaamaan. Olis ollu just hyvä ottaa vähän kisaa. Noihin samoihin olis voinu mennä hyvällä kululla. Toki "hiukan" lyhyemmällä verralla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäsin tekstiä tohon blogiin. Ihan ok kulku alkuverkka, ylikova alkuvauhti ja reitin muutamat mäet huomioiden. Mene sitten 23.4. juoksemaan - mulla kuitenkin jää väliin kun Hampurin maraton on viikkoa aiemmin.

   Poista
 2. Mulla on HSM puolikas 23.4. Noh, Karhuun pääsen sentään.

  VastaaPoista