sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Viikko 9Ma: 17km
Ti: a:6km, i:7km TV-kova (3.38/km) yht 12km
Ke: a:13km, i:15km
To: 11km, välillä 1km 3.14
Pe: 10km
La: 24km, lopussa 8km TV-reipas (3.48/km)
Su: kuntopiiri
--
Yht: 108km

Tiistain TV-kova kulki keskinkertaisesti, tosin kahden viimeisen kilometrin ylämäkivoittoinen osuus tiputti keskaria melko reippaasti. Loppuviikko tuli otettua jo kevyemmin ja vielä kun vajaa viikko huilaillaan niin sunnuntaina voi kokeilla jaksaisiko suunnilleen kympin kisavauhtia juosta puolimaratonin verran. Ainakin toistaiseksi Haagiin on luvassa huomattavasti parempaa säätä kuin vuosi sitten.

Vihdoin sain juoksumattooni uuden ja hieman tehokkaamman moottorin, en tosin ehtinyt vielä laittamaan sitä paikoilleen. Toivottavasti sitä ei kuitenkaan tarvitsisi käyttää ennen ensi talvea.

2 kommenttia:

  1. Maltatko pysyä matosta erossa ens talveen saakka?! ;) Tsemppiä Haagiin! Toivottavasti ei osu tuulinen keli kisapäivälle.

    VastaaPoista
  2. Matosta erossa pysyminen voi tehdä tiukkaa kun on niin pehmeä luonne ettei viitsi rääkätä itseään treeneissä ilman maton asettamaa pakkoa. Ainakin toistaiseksi Foreca lupailee sunnuntaille Haagiin loistavaa juoksusäätä: 13 astetta ja kevyt 5m/s tuuli mikä on vieläpä sopivasti rannassa myötäinen. Tuo olisi huippusää verrattuna viime vuotiseen +1 asteeseen ja kovaan koillistuuleen eli merenrannassa olevan loivan ylämäen joutui puskemaan vastatuuleen.

    VastaaPoista