sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Viikko 48



Ma: -
Ti: a:6km, i:mäkivetoja 10x50s yht 9km
Ke: a:pyöräily 30’, i:pyöräily 30’ + juoksu 11km
To: 22km
Pe: a:6km, i:matolla 5x2k pal 2’ (4.00-3.50-3.40-3.30-3.20/km) yht 15km
La: 10km pal
Su: 34km
--
Yht: 113km

Mäkivedot kulkivat jälleen oikein mukavasti. Kun tuollainen lyhyt rykäisy tuntuu sujuvan huomattavasti paremmin kuin pitkäkestoisemmat suoritukset, niin pitäisiköhän tästä siirtyäkin pikamatkoille?

Perjantaina pääsin sitten korkkaamaan kauan odotetun mattojuoksukauden aloituksen. Toki ulkonakin olisi voinut juosta, mutta pikkupakkanen antoi hyvän tekosyyn toteuttaa jo jonkun aikaa odotettu paluu aina niin mieltä virkistävälle juoksumatolle. Ja se kyllä kannatti! Vaikka talven ensimmäisillä mattojuoksukerroilla juoksu on yleensä hieman tahmeaa kun askel ei ole tottunut matolle, niin nyt juoksu tuntui sujuvan entisaikojen malliin. Vaikka maton vauhteja ei voikaan suoraan verrata tiejuoksuun, niin vedot kulkivat kuitenkin ehdottomasti paremmin kuin koko kesänä tai syksynä. Olin jo melkein unohtanut että juostessa on mahdollista saada jalat hapoille.

Kuntopiirille ei ollut tilaisuutta kun kevyinä päivinä piti palautella edellispäivän juoksuista, mutta toki vatsalihaksia ja tasapainoilua tuli tehtyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti