perjantai 12. huhtikuuta 2013

Viikko 15



Ma: -
Ti: 5km TV-reipas/kova 3.47/km, yht 9km
Ke: 10km pal
To: 6km
Pe: 75’/19,35km kiihtyvä (30’ 4.02 -> 25’ 3.52 -> 20’ 3.40/km, k.a. 3.53/km) yht 22km
La: -
Su: -
--
Yht: 47km

Viimeistelyharjoituksena tehty kiihtyvävauhtinen nosti pohjalukemissa ollutta maratonluottoa huomattavasti, etenkin kun loppuosuus meni jarrutteluyrityksistä huolimatta pari sekkaa aiottua kovempaa. Välittömästi tämän jälkeen aloitin tulehduslääkekuurin ja pidän muutaman päivän täydellistä lepoa että saisin vatsalihakset parempaan kuntoon ennen Lontoon koitosta. Siellä onkin sellainen eliittijoukko mitä ei ole koskaan millään maratonilla nähty!

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä ja kovaa raastoa Lontooseen! Kyllä se hyvin sujuu. Minkälaisessa juoksuasussa vedät, jos vaikka satut tv-kuvissa näkyyn?

    Eliittijoukon puolesta tulee varmasti olemaan vuoden kovin maraton. MM-maraton on kyläkisa tuon nimilistan rinnalla. Kai tunget lähdössä siihen ihan eliitin vanaveteen :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti! Viime vuonna vilahdin TV-kuvissa eliitin esittelyssä ja heti lähdön jälkeen kun lähdin pari metriä Makaun takaa (maalissa olin toki häntä ennen :). Silloin oli paljon valkolippispäisiä juoksijoita ja siitä viisastuneena laitan nyt sinisen lippiksen minkä pitäisi erottua väkijoukosta (muu vaatetus sinivalkoista). Ja tottakai mahdollisimman lähelle lähtöviivaa pitää yrittää tunkea.

    VastaaPoista