sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Viikko 49

Ma: -
Ti: Kinkkuhölkkä Klaukkala 8,5km 31.11 (3.37/km) yht 15km
Ke: -
To: 8km pal poluilla
Pe: 5km pal
La: Aktia-cup 10km 36.22 (3.38/km) yht 17km
Su: hiihto 50'
--
Yht: 45km

Kisailua ja palauttelua. Kinkkuhölkkä oli tarkoitus juosta aavistuksen kiihtyvänä treeninä, mutta alkuvauhti oli liian kovaa ja vain ihan lopussa pystyi vähän kiihdyttämään. Tie oli osittain jäinen, mutta ilman nastoja mentiin tietenkin.

Aktiassa oli eka ja vika kilometri sulaa ja muuten liukasta mustaa jäätä, mutta tien reunalla oli röpelöisempää jäätä/lunta, missä nastattomat tossutkin pitivät kohtuullisesti. Jukka veti koko matkan niin hyvää vauhtia että ensimmäisten kilsojen jälkeen sain vaan yrittää roikkua aina kilometrin kerrallaan mukana. Yhtään kovempaa ei olisi pystynyt juoksemaan ja aika paranikin edelliskerrasta lähes minuutin, vaikkei keli ainakaan parempi ollut. Niin pahasti puuskututti että hapenottokyvyssä on kyllä kehitettävää. Keskisykekin jäi vain 158:aan (käytin ainakin tokaa kertaa tänä vuonna sykevyötä), kun vielä joitain vuosia sitten pystyi kympin vetämään reilusti yli 170:n sykkeillä.

2 kommenttia:

  1. Niin ja Teemuhan juoksi Lanzaroten maratonilla upeasti kakkoseksi. Enemmän mediahuomiota kuitenkin sai suomalaisnainen joka juoksi hieman hitaammalla vauhdilla puolimaratonin. Maratonin MM-kisaraja voi hänelle kyllä olla haasteellinen, mutta toivotaan että pääsee vielä lähemmäs takavuosien kuntoansa.

    VastaaPoista
  2. Palkinnoille tosiaan päästiin. Nouseminen puolenvälin viidenneltä sijalta toiseksi ohi 2.33 ja 2.36 maratoonareiden tuntuu kieltämättä hyvältä.

    Anne-Marilla on kyllä matkaa. Vaikka tuo aika tulikin vastatuuleen. Se on silti vain minun paluumatkani vauhti. Tsemppiä vaan Annukalle! Tänään juoksi ohi, kun istuksin baarissa oluella. Itsehän en täällä enää juoksentele. Palauttelun aika, kuten tiedät.

    VastaaPoista