sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Viikko 47

Ma: 6km pal
Ti: mäkivetoja 10x50sek yht 9km
Ke: 10km pal poluilla
To: a:5km, i:Turkey trot 3km 10.20 (3.27/km) yht 13km
Pe: 6km
La: 17km
Su: pitkä kiihtyvä: 20km (4.31) -> 30' (3.58) -> 15' (3.46/km), yht 34km
--
Yht: 100km

Hyvä treeniviikko ja vahingossa kolminumeroinen kilometrimäärä ekaa kertaa sitten kevättalven! Torstain kalkkunaravissa happi ei riittänyt kympin kisavauhtia parempaan vauhtiin, mutta hyvä VK-treeni siitäkin tuli. Sunnuntaina olin mukana Teemun maratonviimeistelytreenissä ja tarkoitus oli juosta mukana alkumatka ja ehkä osa nelosen vauhdista. Yllättäen jaksoinkin koko treenin roikkua mukana, vaikka tuollainen treeni tekisi maratoniin valmistavalla jaksollakin yleensä tiukkaa (yksin juostuna).

4 kommenttia:

 1. Kysynpä näin blogisi kautta Teemulta (jos kuitenkin lukee tätä), että missä juokset maratonin? Onko Teemulla muuten omaa blogia tms. mihin kirjoittelee? En onnistunut löytämään, mutta en kovin hyvin kyllä etinytkään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teemu juoksee Lanzarotella. Mies on kyllä kunnossa kun puolentoistatunnin alkuverkan jälkeen vauhdin nosto puoli min/km nosti sykettä vain viitisen pykälää!

   Poista
 2. Hyvin Timo vedit koko treenin noin ylimenokauden jälkeen. Ainoana koko setin kaverina. Ryhmätreenaamisessa on voimaa. Lopun nostoon vielä kunnon veturit tuoreina mukaan. Ei tarvinnu kuin peesailla tuulensuojassa.

  Ei mulla ole blogia. Joskus aatellu, jos alkas kirjotteleen, mutta en ole innostunut. Lanzarote tosiaan ohjelmassa 10.12. Lomamatkan yhteydessä ja lähinnä treenimarana. Kunto nyt kuitenkin noussu yllättävän hyväksi. Mulla oli sykkeet tänään 131, 142 ja 151 ja oman mittarin mukaan mentiin 4.31, 3.58 ja 3.46. Kynnys mitattu kuukausi sitten 149. Sykkeet ei noussu tänään. Hyvin kulkee ja tuo ei ollu erityisen paha, lähinnä hiukan puudutti loppua kohden. Osasin odottaakin tällasta fiilistä. Sykkeiden alhaisuus kyllä yllätti.

  Mutta hieno homma kun Timo tulit messiin. Meni lenkki ihan itsestään porukalla jutustellessa. Meille tuli tosiaan lopulta 34.5km. Pisin mulle tässä maratreenijaksossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun kutsuit mukaan. Hyvä porukka ja kovia kavereita oli. Tulihan tosta aika rankka treeni mulle kun tätä ennen pisin lenkki viimeisen 2kk aikana oli 21km ja huomattavasti kevyemmillä tehoilla.

   Hyvällä tasolla sulla on aerobisen kynnyksen vauhti!

   Poista