sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Viikko 46

Ma: a:11km lumisilla poluilla, i:hiihto 45' kevyt
Ti: matolla mäkivetoja 2x2' + 4x1' pal 2' (kulma 10%, vauhti 4.00) yht 7km
Ke: 16km lumisilla poluilla
To: 5km pal
Pe: 17km TV-reipas (4.07/km) yht 20km
La: -
Su: 19km
--
Yht: 78km

Alkuviikosta oli vielä kunnon talvikelit ja avasin ja lopetin hiihtokauden. Kylkiluu ei tykännyt tasatyönnöstä, muttei onneksi kipeytynyt niin paljoa lisää että haittaisi juoksua. Sen jälkeen lumet sulivat niin että perjantaina pääsi jo juoksemaan sulalla asfaltilla reipasvauhtista. Ihmettelin kun pohkeet kipeytyivät jo alkumatkasta, mutta jälkeenpäin huomasin että olen Berliinin jälkeen (eli viimeisen 2kk aikana) juossut pitävällä asfaltilla vain yhden kilometrin kovaa, joten ei ihme että pohkeet olivat ihmeissään.

3 kommenttia:

  1. Oliskos kiinnostusta tulla viikonloppuna mun valmistavalle pitkikselle? Eli 1.30 kevyttä+30min maravauhtia+10s + 15min maravauhtia. Tästä oli puhetta viimeksi. Tuostahan voi juosta osankin mukana.

    VastaaPoista
  2. Kiinnostusta olisi, muttei kuntoa ainakaan koko treeniin. Jos juokset sunnuntaina niin voisin tulla mukaan alkumatkaksi ja katsotaan kuinka kauan pysyn mukana. Viestitellään lähempänä.

    VastaaPoista
  3. Juu kattellaan. Olen sunnuntaihin kallistumassa. Lauantaina piti, mutta duunit painaa päälle ja pitäis lähtee mun makuun liian aikaisin. Mieluummin paremmin levänneenä sunnuntaina. Eihän sitä tosiaan kokonaan ole pakko juosta. Ollaan aivan eri vaiheessa kunnon ajoituksen suhteen. Mulla kisakunto, sulla aikalailla nollataso. Sunnuntaille tulee varmaan muitakin mukaan

    VastaaPoista