sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Viikko 25

Ma: 15km, lopussa 1km kovaa (3.16)
Ti: kuntopiiri + 8km + vesijuoksu 15'
Ke: a:5km, i:Jannen iltalenkki 10km 36.28 (3.39/km) yht 16km
To: 7km pal. poluilla
Pe: 18km, lopussa 1km kovaa (3.10) + vesijuoksu 15'
La: vesijumppaa
Su: 27km + vesijuoksu 20'
--
Yht: 96km

Alkukesän ennätyskilsat eivät jääneet enää kovinkaan paljoa muutaman vuoden takaisista kevyiden viikkojen kilometreistä... Kesän kenties hienoimmassa juoksutapahtumassa auringonpaiste ja lähes helteiset lukemat sopivat hyvin lammessa uiskenteluun ja Tenkasen kuunteluun, mutta kilvanjuoksuun oli vähän turhankin lämmintä. Toki lämmön lisäksi pehmeä hiekkatie, tuuli ja kaksi pitkää mäkeä hidastivat vauhtia, mutta kun tasaisellakaan ei päässyt 3.40:tä kovempia kilsoja, ei vauhdissa ollut paljoa kehumista. Pitkässä mäessä vauhti lähenteli molemmilla kierroksilla 4.00:aa. Vika kilsa meni alun alamäen ja loppusuoran myötätuulen ansiosta sentään 3.15.

4 kommenttia:

 1. Ei ollu todellakaan vauhdissa kehumista keskiviikkona. Mutta hieno tapahtuma, kannatti käydä. Lepopäivän jälkeen kulki viikonlopun kevyet lenkit kyllä todella hyvin. Eli jospa siitä sai harjoitusvasteen vauhdin puutteesta huolimatta. Hyvin sulla nuo loput irtoaa. Pitäisiköhän itsekin kokeilla noita kovia tonneja lenkkien lopuissa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tollanen peruslenkin lopussa juostu kovempi pätkä pitää mun mielestä kovemman juoksun virettä yllä jos viikkoon ei saa mahdutettua toista kovaa treeniä.

   Poista
 2. Täytyy tosiaan testata. Uudet ärsykkeet on aina tervetulleita tähän maratonnylkyn harjotteluun.

  VastaaPoista
 3. Täytyy tosiaan testata. Uudet ärsykkeet on aina tervetulleita tähän maratonnylkyn harjotteluun.

  VastaaPoista