sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Viikko 23Ma: pyöräily 1.20
Ti: 10km, välillä kuntopiiri
Ke: a:5km, i:Heidehofin rykäsy 3km 10.00 (3.20/km) yht 9km
To: 15km
Pe: a:pyöräily 30’ + 30’, i:6km
La: Kymijokiviesti 4. osuus 7,03km 24.14 (3.27/km) + 8. osuus 9,0km 34.10 (3.48/km) yht 26km
Su: pyöräily 2.40
--
Yht: 75km

Heidehofissa juostiin tällä kertaa suurin osa matkasta hiekkatietä, minkä lisäksi kova tuuli hidasti matkantekoa. Kun juoksukin kulki ehkä aavistuksen vaisuhkosti, jäi kymmenen minuutin alitus vain haaveeksi.

Kymijokiviestissä sain kunnian juosta voittajajoukkueessa Kymen Vartiointipalvelu nelososuuden. Osuus oli yksi viestin helpoimpia; eka kilsa hiekkatietä ja loput asfalttia, vain pari loivaa ylämäkeä ja osuuden loppu loivaa alamäkeä. Vauhti oli melko tarkasti sitä mihin olin ajatellutkin pääseväni. 2,5 tunnin palauttelun jälkeen oli vuorossa vielä ankkuriosuus Porvoon joukkueessa. Joukkueen managerin kanssa oli sovittu että 3.55-vauhti riittää ja nippanappa alle nelosen vauhtia alkumatka menikin. Osuus oli hyvin vaihtelevaa maastoa: alussa nurmikkoa ja pientä polkua, sitten mutkittelevia ja kumpuilevia kapeita ulkoiluteitä metsän keskellä jo lopussa asfalttia. Asfalttiosuudella tuli lisättyä sen verran vauhtia että keskari tippui reilummin neljän minuutin alle 1,5km:n loppusuoran suht navakasta vastatuulesta huolimatta. Tapahtuma oli mukava ja enemmänkin joukkueita olisi mahtunut Kouvolan ja Kotkan välille.

Työmatkapyöräilyt alkavat käydä toistaiseksi vähiin, mutta pari normaalia pidempää pyörälenkkiä tuli tehtyä ja jälkimmäisessä seuralainen antoi sellaista kyytiä että energiat olisivat loppuneet ilman pulla”kahvi” taukoa.

4 kommenttia:

 1. Lähetkö Iltalenkille? Aattelin lähtee sen juokseen.

  VastaaPoista
 2. Tottakai Jannen iltalenkille pitää lähteä. Hyvää vauhtia muuten vedit Kymijokiviestissä pitkän osuuden!

  VastaaPoista
 3. No hyvä. Hyvä myötätuuli avitti mun osuudella. Kohtuullisesti meni neljäs startti seitsemään päivään. Nyt onki jalat ollu vähän kipeet. Täytyy yrittää iltalenkillä pistää vähän kampoihin, kun kolmosella hyyty täysin.

  VastaaPoista
 4. No hyvä. Hyvä myötätuuli avitti mun osuudella. Kohtuullisesti meni neljäs startti seitsemään päivään. Nyt onki jalat ollu vähän kipeet. Täytyy yrittää iltalenkillä pistää vähän kampoihin, kun kolmosella hyyty täysin.

  VastaaPoista