maanantai 14. maaliskuuta 2016

Viikko 10Ma: 8km
Ti: 2km ”kovaa”(3.42/km) yht 6km
Ke: 9km + kuntopiiri
To: hiihto (18km)
Pe: 9km
La: p:3x1km pal 1’ (3.37-3.33-3.23) yht 7km, i:hiihto (30km)
Su: 25km
--
Yht: 64km

Eipä auttanut kevyt viikkokaan juoksun kulkuun. Tiistaina oli tarkoitus juosta 8-10km TV-kova, mutta sekin piti keskeyttää heti alkuunsa kun vauhti alkoi lähennellä maratonvauhtia. Viikonlopun upeasta kevätsäästä tuli nautiskeltua hiihdon ja kävelyretkeilyn ohella myös juosten, missä vauhti ei tosin kävelystä paljoakaan poikennut. Vedoista viimeinen tuli yritettyä melko lailla täysiä ja aikaa kului tasaisella asfaltilla juostunakin ainakin 10 sekuntia liian kauan. Se on sentään positiivista että suurin osa teistä on jo sulia, joten eipä tarvinut tänä talvena käyttää nastalenkkareita kahta kertaa enempää.

5 kommenttia:

 1. Hyvin jaksat pitää vauhtia yllä kisassa, kuten tänään. Jospa se kestävyys on nyt ihan eri tasolla, vaikka lyhyemmät ei niin kuljekaan. Meidän kisailu oli kyllä vaisua tänään. Jäi taso heikoksi minulla.

  VastaaPoista
 2. Sanoisin kuitenkin että eilen mulla kulki hyvin. Pitkään olit mun edellä, mutta harmi ettet päässyt samaan porukkaan vikoille kilometreille.

  VastaaPoista
 3. Näin se nyt meni. Odotin parempaa ja pari kovempaa treeniäkin oli alla. Mutta ei. En keksiny oikein muita syitä kuin joko kunto ei vaan riitä tai sitten hiihto vaikuttaa.menhän ole juossut yhtään pitkistä alkuvuonna. Kaikki pitkät hiihtäen ja viimeisiin pariin pitkikseen loppuun juoksua. Viime viikonloppunakin tuli vielä pari noin kolmenkympin hiihtolenkkiä ja hiihdän aina luistellen.

  Tänään parin tunnin juoksupitkiksellä jalat oli 15k jälkeen aika pihalla. Täytyy jättää nyt tuo hiihto ja kattoo, jos juoksuun keskittymällä sais kisojakin kulkemaan. Huhtikuu on jo lähellä ja tällä hetkellä ei näytä siltä, että kulkis. Mutta hyvin vedit kyllä sen vastatuulen. Ei mulla ollu mitään palaa teidän peesiin, vaikka olis tuulensuojassa päässy juoksemaan. Toivotaan, että sait tästä taas kuntokäyrän ylöspäin ja Hampurissa kulkee.

  VastaaPoista
 4. Kyllä se juoksu lähtee varmasti vielä hiihdon jälkeen kulkemaan, mutta vie ehkä hetken. Luisteluhiihdossa jalkojen liikeradat ovat kauempana juoksusta kuin perinteisessä.

  Juu, mun leveän selän takana olisi ollut hyvä tuulensuoja :)

  VastaaPoista
 5. Lähinnä sitä toista kaveria sun edellä meinasin. Oli aikalailla miehellä kokoa, sait kyllä hyvän peesin. Oli muuten jalat romuna, kun aamulla töihin heräilin..

  VastaaPoista