sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Viikko 8

Ma: a:10km, p:kahvakuula 30'
Ti: 25km + 10km "maratonvauhtia" (3.55/km) + 2km ver. yht 37km
Ke: a:8km, i:5km
To: a:12km, i:5km
Pe: a:5x2km pal 1' (3.44 - 3.36 - 3.37 - 3.36 - 3.31/km) yht 16km, p:kahvakuula 30', i:kuntopiiri (sis. porrasjuoksua) + 5km pal
La: 9km pal
Su: a:25km, lopussa 1km kovaa (3.12), i:4km
--
Yht 136km
Vuoden eka yli satasen viikko! Roskakilometrejä tuli siis keräiltyä normaalia enemmän, muttei näissä olosuhteissa voi olla laittamatta lenkkareita silloin tällöin jalkaan. Osin sen seurauksena juoksu oli vähän kankeaa, eikä lämpökään auttanut kovemmissa treeneissä. Vaikka aamulenkeille tuli lähdettyä aamuhämärässä, ehti lämpö nousta pariinkymppiin ja auringon porottaessa pilvettömältä taivaalta tuntui se ihan liian kuumalta kovaan juoksuun. Tuntuu että Suomessa vastaava kuumuus vatii mittariin 30 astetta.


Edit: Vielä sunnuntai-iltanakin joutui pikkulenkille kun jäkikasvu vaati, eikä vauhti ollut mitään palauttavaa mulle...

4 kommenttia:

 1. Hyvää settiä. Etenkin tuo pitkä kiihtyvä. Varmasti lämmin keli on myrkkyä kropalle, kun Suomen talvesta sinne menee. Toinen samanmoinen viikko perään ja keventelyt päälle. Eiköhän siitä tulee hyvää boostia kuntoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle on myös ollut usein vaikeaa siirtyä keväällä mattojuoksuista tiejuoksuun, mutta siinä mielessä tämä oli sopiva ajankohta etelän "leirille" että viikon päästä kotimaisemistakin löytynee jo sulaa asfalttia. Täytyy jotain koittaa ensi viikollakin saada aikaiseksi että pystyisin tarjoamaan edes jotain vastusta sulle maaliskuun Aktiassa (toivottavasti sulla ovat treenit sujuneet edelleen) :)

   Poista
 2. Älä liikaa odota että täällä olisi sulaa baanaa tarjolla kun tulet takaisin Suomeen. Lumen määrä tuntuu vaan lisääntyvän eksponentiaalisesti. Tai siis ainakin täällä maakunnassa, en tiedä sitten mikä on tilanne etelärannikolla.

  VastaaPoista
 3. Ihan hyvä tilanne on etelärannikolla. Loppuviikon plussakelit sulattanee teitä mukavasti juoksua ajatellen. Mulla on ollu enemmänkin nihkeitä treenejä. Vielä ei ole varaa henkseleitä paukutella. Paljon on töitä edessä tuloskunnon löytämiseksi. Onneksi maaliskuun Aktiaan on vielä aikaa.

  VastaaPoista