lauantai 17. tammikuuta 2015

Viikko 3


Ma: 7km pal
Ti: a:13km, i:13km kevyt (lumisohjossa)
Ke: a:5km, i:matolla 5x1km pal 3’ (3.25-3.20-3.15-3.10-3.05) + ulkona 5km ver yht 13km
To: a:13km, i:13km kevyt
Pe: kuntopiiri + 6km pal
La: 25km + matolla 10km TV-reipas (3.50/km) yht 36km
Su: -
--
Yht: 129km
 
Pohkeet olivat jälleen kolme päivää kipeinä kympin kisaliukasteluiden jäljiltä ja kun lisäksi tiistain työmatkat sai taittaa parin sentin irtolumessa, tuntui ettei keskiviikon vedoissa ollut kovin irtonainen kulku. Kuten edelliselläkin kerralla, viimeinen veto otti jälleen niin koville että yhtään kovempaa ei olisi pystynyt vetämään. Vauhti oli toki 5s parempaa kuin viimeksi, mutta vetojakin oli pari vähemmän ja palautus minuuttia pidempi. Koska itselleni mattojuoksu on helpompaa kuin ”oikea” juoksu, pyrin juoksemaan matolla 10s/km kovempaa kuin tiellä/radalla.

Lauantaina tiellä juostu ensimmäinen vajaa parituntinen tuntui hieman raskaalta, mutta matolla reipas vauhti tuntui hyvin leppoiselta ja treenin jälkeen tuntui ettei olisi lenkillä käynytkään. Päätin silti pitää sunnuntaina jo tavaksi tulleen pitkän lenkin jälkeisen lepopäivän ettei nyt liikaa innostuta.
 
Akillesvamman tilanne näyttää jo niin hyvältä että puoli vuotta jatkuneen kylmähoidon jälkeen olen vihdoin voinut lopettaa päivittäiset kylmähoidot ja olen alkanut pikkuhiljaa totuttautumaan pois kantapäiden korotuspaloista. Kantapäässä on edelleen pattia, mutta minkäänlaisia kipuja ei ole ollut aikoihin. Eiköhän se pattikin aikanaan häviä, mutta tarkkana pitää toki vieläkin olla ettei vamma uusiudu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti