sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Viikko 1


Ma: -
Ti: a:13km, i:13km + matolla 1km 3.20 + 1k ver yht 15km
Ke: a:6km, i:Hakunilan uudenvuodenjuoksu 10km 38.37 (3.52/km) yht 16km
To: 8km pal
Pe: -
La: kuntopiiri + 9km pal
Su: 25km + matolla 10km tv-reipas (3.50/km) + 1k ver yht 36km
--
Yht: 103km
 
Alkuviikosta tuntui vaihteeksi että olisi pientä flunssaa pukkaamassa kun kurkkua kuivasi ja nielu punotti toiselta puolelta. Sain kuitenkin pidettyä taudin loitolla suolavedellä kurlailulla ja popsimalla hunajaa, C-vitamiinia, sinkkiä ja maitohappobakteeria normaaleiden monivitamiinin ja kalaöljykapseleiden lisäksi.
 
Keskiviikkona olikin sitten juhlapäivä kun vihdoin 4,5kk tauon jälkeen pääsi laittamaan numerolapun rintaan. Kelihän oli haastava kun lyhyen lumi- ja pakkasjakson jälkeen tuli plussakeli, joten pakko oli kaivaa nastalenkkarit esille. Menomatka oli sulaa autotietä ja asfaltillahan on ikävä juosta nastoilla. Paluumatkaa taas ei olisi ollut mitään järkeä yrittää lipsutella ilman nastoja kun pyörätie oli todella liukas. Nastoista huolimatta kovalla mutta märällä jäällä suti lähes joka askeleella, vaikka vauhti ei ollutkaan kummoista. Ehkä se rasvaprosentti ei sittenkään ole riittävän korkea kun massa ei riittänyt upottamaan nastoja kunnolla jään pintaan. Loppuaika oli kolmisen minuuttia heikompi kuin vuotta aiemmin (jolloin myös paluumatkalla oli kesäkeli), mutta silti talven ensimmäisestä TV-kovasta jäi hyvä mieli.
 
Uudenvuoden lipsutteluista jumiutuneita pohkeita pitikin sitten palautella kolme päivää ja silti vielä sunnuntain pitkälläkin pohkeissa hieman painoi. Toivottavasti tänä talvena ei tarvitsisi enää montaa kertaa juosta nastoilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti