sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Viikko 27


Ma: -
Ti: radalla 3x2000m pal 2’ (7.10-7.01-6.52) yht 15km
Ke: 21km
To: a:pyöräily 30’, i:radalla 1000m (3.07) + 600m (1.50) + 400m (70) + 3x200m (31/31/32)
Pe: -
La: 5km kevyt
Su: SM-viestit 4x1500m yht 6km
--
Yht: 55km
 
Tuli vähän erilainen viikko mitä olin suunitellut. Jo alkuviikosta oli pientä köhää, mutta sain hälytyksen varamiehenä SM-viesteihin Lahteen. Niinpä torstain mäkivedot vaihtuivatkin lyhyisiin vetoihin radalla. Hieman masentavaa oli kun en päässyt yhtä kierrosta pidempään 3min/km-vauhdilla, joten kovin realistista ei ollut odottaa mitään 4.30-osuusaikaa vanhasta muistista. Sen sijaan kakkoset kulkivat yllättävänkin mukavasti. Todennäköisesti tuon rataharjoituksen seurauksena perjantaina alkoi sitten kunnon yskä ja nuha.

Perjantain huilailin että olo helpottuisi, mutta lauantaina piti tehdä kevyt veryttely jos sunnuntaina olisi tarkoitus juosta. Parin rennon spurtin jälkeen sai yskiä jonkun aikaa, joten ei kovin hyvältä näyttänyt. Kun sunnuntaiaamuna olin "puolikuollut" niin kysyin olisiko varamiehiä vielä käytettävissä. Ei ollut, kuten arvelinkin. Menin sitten takaisin nukkumaan ja heräilin puolelta päivin juuri ennen kuin kyyti oli tulossa ja olo olikin hieman parempi.

Kovin järkevää kilpailemaan lähteminen ei varmaankaan ollut, mutten halunnut että joukkueen muut juoksijat jäävät ilman kisastarttia takiani. Ja olihan minulla onneksi ankkuriosuus niin en pilaisi muiden juoksua vaan voisin hölkkäillä omaan tahtiin. No eihän tuollaisessa tilanteessa kuitenkaan pysty ihan hölkkäasenteella juoksemaan, vaan kaksi ensimmäistä kierrosta meni ainakin omien tuntemusten mukaan varsin hyvää vauhtia. Sitten kurkku alkoi olla tulessa ja vauhti hiipui. Lopulta pääsin kuitenkin maaliin ja sen jälkeen sai vartin istuskella ja yskiä limaa ennen kuin pystyi liikkumaan mihinkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti