sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Viikko 28

Ma: 10km pal.
Ti: a:pyöräily 13km, i:pyöräily 13km + mäkivetoja 10x50s, yht 12km
Ke: a:14km, i:14km + kevyt kuntopiiri
To: a:7km, i: 3km + 8x1000m pal 2' (3.35-3.33-3.34-3.30-3.27-3.27-3.23-3.18) + 5km, yht 17km
Pe: a:6km, i:10km, välillä kevyt kuntopiiri
La: 16km
Su: 4km + Victorialoppet 9km 31.57 (3.33/km) + 6km, yht 19km
--
Yht: 125km

Viikon alku piti ottaa kevyesti pitkästä lenkistä palautellessa, torstaina tuli hyvä vetoharjoitus hyvässä seurassa, mutta sunnuntain kisassa kulku oli taas tahmeaa. Tälläkertaa mitään romahdustai tapahtunut, mutta vauhti oli tasaisen hidasta koko matkan. Tosi kova tuuli ja 5,5h automatka ennen kisaa verotti ehkä jonkun verran, muttei selitä kaikkea. Prinsessan syntymäpäivän kunniaksi Öölannin saarella järjestetty kisa oli kuitenkin mukava. Välillä mentiin metsässä pieniä ulkoiluteitä ja välillä Borgholmin keskustassa suuren katsojajoukon kannustaessa. Juoksijoitakin taisi olla tuhatkunta. Maalissa sai mitalin lisäksi pullon vettä ja hodarin.

Alun perin kipeänä ollut oikea akilles alkaa olemaan kunnossa, mutta vasemmassa on vielä kipua ja kuntopiirissä täytyy penkillenousut jättää vähemmälle. Vedoistakaan akilles ei tykännyt, mutta kisassa käytin korotuspaloja kantapäiden alla eikä tuntunut kuin pientä kipua.

2 kommenttia:

  1. Hyvä homma jos akillekset ei enää kamalasti kipuile. Mäkin sain tässä omat kivut suht hyvin kuriin ja nyt on saanut tehdä suhteellisen kipuvapaata juoksua.

    Dubain maratonin nettisivujen mukaan ilmoittautumisen piti aueta eilen, mutta ainakaan mä en vielä ole päässyt ilmottautumista tekeen. Kaipa se tässä lähipäivinä alkaa pelittämään. Laitan itseni kyllä mukaan mahdollisimman pian, vaimo tuossa oli jo keksinyt lähdön läheltä jonkun hotellin (en nyt muista nimeä). Täytyy koettaa olla kunnossa sitten tammikuussa :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä toi vasen akilles vielä vähän kireeltä tuntuu kisojen jälkeen. Mutta kyllä ne parennettavissa on jos ei päästä kroonisoitumaan.

    Dubaissa hotellin sijainnilla ei liene niin väliä jos max 12 eurolla pääsee taksilla kaupungin päästä päähän. Mutta voitais olla yhteydessä tarkemmista suunnitelmista - mun sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@nsn.com

    VastaaPoista