sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Viikko 21Ma: a:pyöräily 30’, i:pyöräily 30’ + vesijuoksu 20’
Ti: 9km poluilla + vesijuoksu 15’
Ke: a:pyöräily 30’, i:radalla 5x1000m pal 2’ (3.29-3.27-3.29-3.29-3.19) yht 10km + pyöräily 30’ + vesijuoksu 15’
To: 17km
Pe: pyöräily 1h
La: a:4km, i:Espoo iltajuoksu ½-maraton 1.20.03 (3.48/km) yht 26km
Su: kevyt pyöräily + vesijuoksu 30’
--
Yht: 66km

Juoksin jo vuoden toisenkin ratavetotreenin ja kun yllättäen tälläkin kertaa sai olla radalla ihan yksin, juoksin myötäpäivään ongelmallista akillesta säästääkseni. En tiedä johtuiko helteestä vai mistä, mutta kulku oli huomattavasti tahmeampaa kuin edellisellä kerralla. Lauantaina piti lunastaa edellisviikolla voitettu ilmaispaikka uuteen Espoo iltajuoksu –tapahtumaan ja tarkoitus oli juosta puolikas maratonvauhtisena treeninä 1.20:een, mutta ihan ei onnistunut. Reitti ei ollut nopein mahdollinen kun puolet matkasta oli hiekkatietä ja jonkun verran mäkiäkin osui matkalle, mutta treenijuoksuun oikein mukava reitti. Järjestelyt olisivat sallineet ainakin kymmenkertaisen määrän juoksijoita ja ehkä tapahtuma tuosta vielä kasvaakin. Kaikki toimi erinomaisesti eikä missään ollut jonoja ja parhaimpina esimerkkeinä sujuvuudesta olivat heti maaliviivalla suoritettu palkintojenjako ja maalin runsaita tarjoiluja nauttiessa tuotiin varustesäilytyksessä ollut takki käteen. Tuplamatkaa ei tällä hetkellä voisi helpollakaan reitillä mitenkään päästä tuota vauhtia, mutta eipä vielä ole maratontreenitkään alkaneet.

Nyt on niin hyvät mahdollisuudet vesijuoksuun, että sitä tullee palauttelumielessä harrastettua syksyyn saakka suht usein.

2 kommenttia:

  1. Sun henkinen kantti on rautaa kun jaksat tota vesijuoksua. Jos jaksat vielä pitkin kautta niin selviät henkisesti mistä tahansa, sen verta puisevaa puuhaa se veden polkeminen on, ainakin mun mielestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä nyt vartti vesijuoksua ulkona auringonpaisteessa menee melko kivuttomasti kun vaan vesi on riittävän lämmintä. Hyvässä seurassa jopa kauemminkin. Ei se nyt sen puuduttavampaa ole kuin juoksumatolla hölkkäily.

      Poista