sunnuntai 31. elokuuta 2014

Viikko 35Ma: -
Ti: 8km
Ke: a:5km, i: 2x4,2k pal 15’ (14.53-14.32 = 3.32-3.27/km) yht 19km
To: pyöräily 30’+30’
Pe: pyöräily 30’+30’
La: -
Su: kuntopiiri
--
Yht: 27km

Jo toistamiseen oli torstaina tunne että viikon otsikoksi tulee “Juoksut juostu?”, mutta jos ei sittenkään vielä. Keskiviikkona juoksin pari osuutta Runfest-tapahtumassa, missä juostiin puolimaraton 5x4,2km viestinä. Kisan alussa oli rankkasade minkä ansiosta Kaivopuiston hiekkateillä oli isot vesilammikot ja Merisataman puistossa muutama sata metriä varsin pehmeää nurmikkoa. Kun reitillä oli lisäksi paljon mutkia ja vähän mäkiäkin, olin suht tyytyväinen vauhtiini. Akilleksessakaan ei tuntunut mitään oireita juoksun aikana eikä sen jälkeenkään illalla, mutta aamulla oli taas sellaiset kivut että kävelykin oli tuskaa. Pidin tätä testijuoksuna sen kannalta että pystyisikö maratonharjoittelun aloittamaan ja kun vastaus oli negatiivinen, jää Frankfurtin maraton jälleen väliin. Yritän kuitenkin ryhdistäytyä akilleksen kuntouttamisen kanssa että ehtisi vielä hyödyntämään juoksun kannalta parasta vuodenaikaa harjoitteluun. Katsotaan saako tulehduskipulääkekuuri mitään aikaiseksi.

2 kommenttia:

  1. Np jopa nyt vastustaa. Sun pitää ilmoittautua syysmaratonille tästä lähin jonnekin muualle kun Frankfurtiin niin säästyt taudeilta ja vammoilta ;) Ei muuta kun vammat kuntoon ja sitten hyvää reeniä kohti ensi kevättä

    VastaaPoista
  2. Ehkä Frankfurtin suhteen sitten kolmas yritys toden sanoo? Jos vammasta pääsisi lähitulevaisuudessa eroon niin olisi ainakin reilusti aikaa reenata seuraavalle maratonille, kuten sinullakin.

    VastaaPoista