sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Viikko 25Ma: -
Ti: a:6km, i:10km
Ke: a:5km, i:Sommernachtlauf am Hufeisen 6,9km 24.41 (3.35/km) yht 13km
To: 6km pal
Pe: a:6km, i:Nachtlauf Hamburg 15km 54.20 (3.38/km) yht 21km
La: kuntopyörä + soutu 45’ + kuntopiiri
Su: 17km pal
--
Yht: 84km

Alkuviikosta vuorijuoksu painoi reisissä aikalailla. Keskiviikkona kävin juoksemassa Frankfurtin lähettyvillä pienellä hiekkapohjaisella metsätiellä juostun kisan jossa lähes koko ensimmäinen kilometri oli ylämäkeä, tosin loivempaa kuin edellisessä kisassani. Parilla seuraavallakin kilometrillä oli joitain aika tiukkoja mäkiä, mutta sen jälkeen loppu oli tasaista tai alamäkeä. Km-vauhdit kertovat hyvin vaihtelevasta maastosta: 4.07 – 3.38 – 3.49 – 3.24 – 3.21 – 3.28 – 3.15. Lämpöä oli siedettävät 24 astetta ja juoksu tuntui kulkevan suht mukavasti.

Perjantai-illalle löytyi sopivasti ennen laivalle menoa Hampurin yöjuoksu, missä kierrettiin keskustassa oleva järvi kahteen kertaan. Reitti oli tasainen, mutta suurin osa matkasta oli hiekkatietä. Järveä kiersi myös laatoitettu pyörätie, mutta sisärataa kiertänyttä hiekkapintaista tietä pitkin sai useimmiten lyhimmän reitin. Lämpöä oli vain viitisentoista astetta, mutta erittäin kova tuuli lienee vaikuttanut osaltaan siihen etten päässyt toivomiini km-vauhteihin. Eikä toki päivän kävely kaupungilla ja siitä suoraan kisaan ole paras mahdollinen valmistautuminen.
 
Kolme saksalaista ehti tästä portista ennen suomalaista
Viikon lenkit tuli viimeistä lukuun ottamatta tehtyä Saksassa. Sunnuntain lenkki olikin sitten jo kotimaassa raikkaassa Juhannussäässä, missä lämpöasteita oli kolmannes siitä mitä viime viikolla Italiassa.
 
Füssenin maastoissakin kelpasi lenkkeillä
ps. lisäsin muutaman kuvan edellisten viikkojen raportteihin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti