sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Viikko 23

Ma: a:6km, i:5km
Ti: -
Ke: 20km, lopussa 1k 3.20
To: kuntopiiri + kuntopyöräilyä + soutua
Pe: 5km
La: a:5km, i:Vorchdorfer Pfingstlauf 5,4km 19.04 (3.30/km) yht 11km
Su: 20km
--
Yht: 72km

Nyt alkoi neljäs kuukausi peräkkäin kisoja ulkomailla. Tämän kuun jälkeen tahti kyllä harvenee. Perjantaille suunniteltu katujuoksu Munchenin lähettyvillä jäi väliin kun tuli ajettua reilut tuhat kilometriä 1,5h yöynien lomassa. Lauantaina juoksin Itävallassa kisan, jossa puolet matkasta mentiin pehmeää hiekkapolkua ja loput nurmikkoa ja asfalttia. Lämmintäkin oli 29 astetta, joten tulos oli olosuhteisiin nähden ehkä siedettävä.

Tämäkin viikko piti ottaa kevyemmin kun kantapää on edelleen hieman turvoksissa, mutta loppuviikosta ei ollut enää mitään kipua juostessa. Vamman hoitaminen leiriolosuhteissa on haasteellista, mutta täytyy uitella jalkaa kylmässä alppijoessa.

Saksan kauneimman alppijärven Königsseen rannalla kulkevalta polulta oli asialliset maisemat sunnuntain lenkillä.

2 kommenttia:

  1. Meetkö tänä vuonna Jukolan viestiin vai oletko vielä silloin reissaamassa ulkomaan kamaralla? Itsellänikin Jukola jää tänä vuonna väliin. Eka kerta vuosikausiin kun en ole paikan päällä haahuilemassa. Töllöttimen ääressä meinaan kyllä tapahtumaa vahdata läpi yön.

    VastaaPoista
  2. Jukola jää väliin, mutta tarkoitus olisi kisailla Italiassa tai Sveitsissä. Osallistun todennäköisesti Sveitsissä vuorijuoksuun kun täällä Italiassa on turhan kuumaa juoksuun; joka päivä n. 35 astetta.

    VastaaPoista