sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Viikko 6


Ma: 8km
Ti: hallissa 5x2000m pal 2’ (7.59-7.42-7.20-6.55-6.39) yht 15km
Ke: kevyt hiihto + 7km pal
To: 10km + kevyt kuntopiiri
Pe: 6km
La: Aktia-cup 10km 36.50 yht 13km
Su: (2h lumitöitä) + 10km pal
--
Yht: 69km

Vielä palauteltiin 2/3-maratonista, mutta pari terävämpää harjoitustakin tuli jo tehtyä. Hallivedoissa kulku oli yllättävänkin hyvää, vaikka kolmannessa vedossa tuntuikin ettei koneessa olisi enää kahta pykälää jäljellä. Aikamoista pujottelua sai Esport Areenalla taas harrastaa, ilmeisesti porukka ei ollut lukenut uusimman Juoksija-lehden pääkirjoitusta: ”Tunne pisto sydämessäsi, sinä sisähallia kevyttä lenkkiä kiertävä juoksija. Mene ulos harjoittelemaan, halleissa tehdään vain kovat harjoitukset”. Ei mulla mitään hallihölkkääjiä vastaan ole, ilman heitä juoksuratojen käyttöaste jäisi hyvin alhaiseksi. Hölkkääväthän jotkut jopa juoksumatolla (mikä on vielä halliakin puuduttavampaa), vaikka ainakaan pk-seudulla ei tänä talvena vielä niin pahoja kelejä ole ollut ettei ulkona olisi kevyitä lenkkejä pystynyt tekemään – tai sitten käyn niin harvoin lenkillä ettei pahat kelit ole osuneet kohdalle. Mutta jos sinne halliin mennään hölkkäämään, niin miksi ihmeessä Esportissa pitää taapertaa juuri sitä kakkosradan ulkoreunaa (tai Liikuntamyllyssä ykkösrataa)? Hölkkävauhdissa ei luulisi tarvittavan tarkkaa matkan/nopeuden mittausta vaan voisi kiertää uloimpia ratoja. Olen muuten kerran bongannut hallissa sauvakävelijänkin! Käytti sentään oikeaoppisesti ulointa rataa.

Lauantaina Hakunilassa olikin sitten varsin lumiset olosuhteet. Alkumatka kulki kohtalaisesti, mutta paluumatkalla vauhti hiipui niin että jälkimmäinen vitonen kesti 30sek kauemmin kuin ensimmäinen.

Nyt onkin juostu jo kaksi viikkoa päivittäin edes muutama kilometri. Jospa tuo isovarpaan vamma mahdollistaisi jo kohta harjoittelun aloittamisen...

2 kommenttia:

  1. Hakunilan kymppi aikaan 26.50!! Olet palautunut ihan kivasti jo Dubaista ;)*

    VastaaPoista
  2. Joo, luistohan oli lauantaina sen verran hyvä että muutamalla potkulla olisi voinut lasketella tollaseen aikaan. Korjasin tuon nyt kuitenkin niihin lukemiin mitä tulospalvelu väittää kellottaneensa.

    VastaaPoista