sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Viikko 50 Aktia-cupMa: -
Ti: kuntopiiri + 7km
Ke: -
To: kuntopiiri + 6km
Pe: 13km
La: Aktia-cup 10km 35.05 (3.31/km) yht 16km
Su: 6km pal
--
Yht: 48km

Flunssa hellitti pikkuhiljaa ja loppuviikosta ei ollut jäljellä kuin pientä nuhaa. Kunto tuntui olevan kuitenkin ihan pohjalukemissa ja harkitsin Aktia-cupissa matkan vaihtoa vitoselle, mutta lopulta uskaltauduin kuitenkin kympille ja ajatuksena oli juosta vain reipasvauhtinen harjoitus. Ajattelin että hyvissä olosuhteissa voisi tavoitella 36min aikaa, mutta kun tien pinta osoittautui osittain jäiseksi, päätin olla välittämättä vauhdista ja juosta vain sopivalla tunteella. Ehkä puolet reitistä oli sulaa asfalttia, mutta aina liukkailla osuuksilla piti hakea parempaa pitoa pientareen puolelta hiekalta. Paljon joutui silti lipsuttelemaan mustalla jäällä. Muutenhan sää oli loistava: täysin tuuleton ja juuri ja juuri plussan puolella. En tiedä tapahtuiko ajanotossa joku virhe vai vauhdittiko jäällä laskettelu matkantekoa, mutta ihan käsittämätöntä oli että tulos parani edelliskerrasta muutaman sekunnin vaikka kaiken järjen mukaan kunnon olisi pitänyt olla paljon huonompi flunssan jälkeen ja kun kovia harjoituksiakaan ei ollut tullut pariin viikkoon. Ei se kunto levossa herkisty jos ei ole juuri mitään tehnyt ennen sitäkään…

2 kommenttia:

  1. Osin liukkaalla tuollainen aika! Sähän oot tosi hyvässä kunnossa. Puheiden mukaan hyvä kun jaksat korttelin kiertää, mutta kello kertoo huimasta vauhdista. Nyt kyllä vaatimattomuus paistaa :)

    VastaaPoista
  2. Pitäisköhän vaan jatkaa tätä löysäilyä ja hölkätä enintään pari hidasta lenkkiä viikossa jos kunto vaan kasvaa sillä? Sunhan pitäis alkaa sitten olla kohta hirmukunnossa!

    VastaaPoista