sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Viikko 42Ma: pyöräily 30’ + 30’ + juoksu 11km

Ti: pyöräily 30’ + 50’ + kuntopiiri

Ke: pyöräily 30’ + 30’ + juoksu 8km

To: pyöräily 30’ + 30’ + juoksu 10km poluilla

Pe: -

La: 25km

Su: kuntopiiri

--

Yht: 54kmAkillesjänteen limapussin kipeyttäminen ei onnistunut vaikka juoksukilometrejä tuli pelkästään lauantaina yhtä paljon kuin viimeisen 2,5kk aikana enimmillään viikossa, joten jatketaan yritystä. Kantakorotuspalojen käytön lisäksi leikkelin yhtä vanhaa tossua ettei kantakuppi ärsyttäisi tulehdusta lisää. Yllättävän hyvin tuollaisellakin tossulla pystyy juoksemaan jos askellus ei ole kovin kantapäävoittoinen (pitkää lenkkiä en kuitenkaan juossut näillä).
Viikko sitten juostiin Chicagon maraton ja näin jälkikäteen voi todeta että onneksi ei tullut tuolle reissulle lähdettyä vaikka viime talvena sitä vakavasti harkitsinkin. Eikä tule vuoden päästäkään Chicagon reissua kun Berliiniin on varma paikka 2.45-ajalla.

Laskeskelin että tuli jo neljäs syksy putkeen kun maraton jää väliin tai sille on huonot lähtökohdat. Kolme vuotta sitten tunsin olevani täysin valmis maratonille (sen jälkeen sellaista tunnetta ei ole ollutkaan), kunnes tuli keuhkokuume ja Frankfurt jäi väliin. Seuraavana syksynä kovat harjoitukset eivät onnistuneet rasitusastman takia, mutta Vantaalta tuli silti nykyinen ennätys. Astmaoireet vaivasivat myös viime vuonna, eikä Berliinistä ollut odotettavissakaan mitään.

2 kommenttia:

  1. Olet nyt jo aika kauan tapellut tämän vammasi kanssa. Eikö kannattaisi käydä lekurissa selvittämässä, mikä siellä oikein mättää? Itsellä ei ainakaan hermot kestäisi olla epätietoisuudessa ja vaivahan voi pahassa tapauksessa olla sellainen että se ei edes kotikonsteilla asetu. Toivotaan tietty että pääset siitä piakkoin eroon.

    VastaaPoista
  2. Tarkoitus olisikin käydä urheilulääkärillä (tähän mennessä olen käynyt vain kerran työpaikkalääkärillä), mutta eihän lääkäriin kannata mennä jos ei ole mitään kipuja. Joten jatkan juoksumäärän lisäämistä ja ehkä kohta voisi mukaan ottaa jo jonkunlaisia tehoharjoituksiakin. Eihän se tietysti haittaa jos jalan kipeyttäminen ei tällä reseptillä kuitenkaan onnistu…

    VastaaPoista