sunnuntai 12. elokuuta 2012

Viikko 32


Ma: 6km pal
Ti: a:6km, i:13km
Ke: a:20km, i:6km
To: a:8km, i:30min VL 3/3’ (kiihtyen, k.a. 4.10/km), yht 15km
Pe: a:8km + kuntopiiri, i:11km
La: a:6km, i:hiekkatiellä 5x2km pal 2’ (7.58-7.40-7.18-7.00-6.54) + 3x200m, yht 20km
Su: 30km + vesijuoksu 30min pal
--
Yht: 149km

Pikkuhiljaa pitää aloitella harjoittelemaan kohti syksyn maratonia. Pitkästä aikaa tuli myös käytyä vesijuoksemassa uimahallissa kun mökkijärvessä ei tänä kesänä tarennut juosta. Nyt löytyi sellainen mummolaji joka ei mennyt heittämällä ohitseni. Yleensähän vesijuoksevat mummot menevät vähintään tuplanopeutta itseeni nähden (voihan olla että sama tapahtuisi myös tiellä juostessa). Nopeusero saattaa johtua myös tyylistä; itse etenen polvennostojuoksun kaltaisella tyylillä kun mummot yleensä kauhovat käsillä puolittain makaavassa asennossa uiden.

Akillesten hoitaminen onnistui kotioloissa huomattavasti helpommin kuin reissussa ja vain lauantain vedoista tuli vasempaan akillekseen pientä kipua. Vaivat tuntuvat siis olevan taas hallinnassa.

2 kommenttia:

  1. Hienoa, jos vaivat tuntuu olevan historiaa. Tästä on hyvä rakentaa kohti syksyn koitoksia. Kyllä sulla maraton lokakuussa kulkee.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kannustuksesta! Tällä hetkellä en ole kuitenkaan yhtään vakuuttunut että maraton kulkisi parin kuukauden päästä. Kun nuo lyhyemmät matkat eivät kulkeneet niin marginaalia maratonvauhtiin ei jäänyt kovin paljoa ja juuri nyt maratonin tavoitevauhti tuntuu todella kovalta. Tässä ehtii vielä harjoittelemaan yhteensä neljä kovaa viikkoa, joten katsotaan mitä saadaan aikaan.

    Sekin vielä arveluttaa että mitä akillekset tykkäävät kun pitäisi juosta asfaltilla kisatossuilla, mutta juostaan tarvittaessa korotuspalojen kanssa vaikka itse maratonkin.

    VastaaPoista