sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Viikko 35



Ma: a:pyöräily 30’ i:pyöräily 30’ + juoksu 8km
Ti: a:17km TV-reipas (3.46/km) yht 21km, i:13km pal
Ke: a:pyöräily 30’, i:pyöräily 35’ + juoksu 6km
To: a:13km, i:13km
Pe: kevyt kuntopiiri + 8km
La: p:Kalkkisten kymppi 10,6km 40.10 (3.44/km) yht 16km, i:6km pal
Su: 23km
--
Yht: 127km

Nyt tuli jo kolmas kohtuu hyvän kulun päivä tälle kesälle. Nämä onnistumisethan alkavat olla jo lähes viikottaisia. Tällä kertaa pari ekaa kilsaa tuosta tiistain reippailusta olivat vaikeita ja kun mittari näytti alamäkivoittoisesta alkumatkasta huolimatta nippa nappa alle 4min/km-lukemia, kävi keskeytyskin mielessä. Sitten vauhti alkoi kuitenkin paranemaan vaikka juoksin kokoajan samalla tunteella (sellaisella jolla pystyisi ehkä juoksemaan maratonin). Nyt samat ylämäet jotka viikkoa aiemmin saivat hengityksen tukkoon, menivät ongelmitta vaikka vauhti oli hieman parempaa.

Lauantaina olin sitten pitkästä aikaa hölkkäkisan starttiviivalla, tällä kertaa Asikkalassa. Nimestään huolimatta tapahtumaa ei oltu tarkoitettu pelkästään kalkkiksille, sillä mukana oli ainakin pari noin puolet nuorempaa kuin allekirjoittanut. Reitti ei ollut ainakaan tylsä, sillä vähän väliä tuli erilaista soratietä, pieniä polkuja ja pehmeää traktoriuraa pellon laidassa. Kokonaisnousuakin oli reittiprofiilin mukaan toistasataa metriä. Vauhdin perusteella on mahdotonta sanoa kulkiko juoksu hyvin vai ei, ehkä se ainakin kohtalaisesti kulki.

Tuon kisan takia jäi sitten pitkä lenkki maratonvauhtisella lopulla väliin. Muutenkin kovia maratonharjoituksia olisi pitänyt tehdä pidempinä, mutta nyt alkaa jo kaikki tehtävissä oleva olla tehtynä kun enää ehtii tehdä vain yhden kovemman viikon ennen Berliiniä.



Edit: Palkintokassissa oli XL-kokoinen paita. Ilmeisesti oli ajateltu että sen joka jää kolmanneksi on pakko olla vähän tukevampi kaveri. Olin sentään niukasti kovaa mäkihyppääjää nopeampi. Nyt voinkin sanoa voittaneeni Janne Ahosen isossa mäessä (aikaisempiin meriitteihin kuuluu että olen ollut Valtteri Bottasta nopeampi katuradalla).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti