sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Viikko 22



Ma: a:6km, i:18km TV-kova (n.3.50-3.45/km) yht 24km
Ti: a:18km pal
Ke: a:pyöräily 30’, i:pyöräily 30’ + juoksu 14km + kevyt kuntopiiri
To: a:15km, i:mäkivetoja 10x50s yht 14km
Pe: a:pyöräily 30’, i:pyöräily 30’ + 8km
La: 26km
Su: a:6km, i.p.:3k ver + 3000m 9.54 (3.18-3.19-3.17) + 6k ver yht 12km
--
Yht: 143km
Maanantaina lahjakasta maratoonaria vedätettiin oikein kunnolla kun oli tarkoitus juosta pitkä kiihtyvävauhtinen. Kiihtyihän se vauhti, mutta vähän turhan nopeasti kun jo parin kilsan jälkeen mentiin sitä vauhtia mitä piti mennä vasta lopussa. Kovillehan se helteessä otti. Sunnuntaina piti käydä kokeilemassa joko reippaampi juoksu kulkisi. Tämä olikin jo neljäs ratakolmonen reilun vuoden sisään, joten näitähän tulee jo enemmän kuin maratoneja. Tavoitteena oli päästä alle 10min ja kerrankin juoksukisassa päästiin tavoitteeseen. Olihan kisaan herkisteltykin jättämällä pitkä lenkki lyhyeksi. Kohta pitäisi kyllä alkaa juoksemaan pitkiäkin lenkkejä.

4 kommenttia:

  1. Mulla oli omalla kovalla lenkillä hieman samaa vikaa. Vauhti heti sen verta ravakaksi että oli ihan täysi työ pitää se kovassa helteessä loppuun saakka, vaikka vain 10km juoksinkin.

    Oot näköjään lähössä samoihin koitoksiin kesäkuussa. Itekin oon jo Forssaan ja Paavo Nurmeen ilmoittautunut. Tulee mielenkiintoista juosta jos joutuu tälläsessa helteessä juoksemaan. Tosin en kuumuutta kyllä nyt marmata yhtään, hyvä vaan kun on välillä lämmintä. Juostaan enkat sitten syksyllä viileessä...

    VastaaPoista
  2. Helteiden aikaan olisi parasta tehdä kovat treenit aikaisin aamulla, tai sitten tinkiä suosiolla vauhdeista.

    Totta, kesäkisat nyt menevät harjoituksen kannalta ja ainakin pidemmillä matkoilla syksy ja kevät ovat sopivaa aikaa enkkojen tekemiselle. Minkä matkan juokset Forssassa?

    VastaaPoista
  3. Juoksen Forssassa 10km ja Paavo Nurmessa puolikkaan. Täältä Porin suunnalta myös Z tulee Forssaan juokseen kymppiä.

    Lähethö muuten Jukolan viestiin Suvi-illan jälkeen? Itse olen näillä näkymin menossa, tosin taas vaan hengailemaan ja tuttuja morjestelemaan. Jätetään suunnistus kovakuntoisemmille ja osaavammille.

    VastaaPoista
  4. Meillähän on sitten samanlainen ohjelma. Olen menossa loppuveryttelynä Jukolaan hölkkäilemään ankkuriosuuden. Kyllähän ne sinua kovempikuntoiset ovat Jukolassa pieni vähemmistö. Suunnistustaidosta on tietysti apua, mutta jos joukkueen sijoitus on useampia satoja niin on siellä yleensä aika hyvät urat ettei tarvitse kuin valita sopivaan suuntaan menevä… Loukkaantumisriski on tietysti suurempi jos ei ole tottunut metsässä juoksemaan.

    VastaaPoista