sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Viikko 38

Ma: a:13km, i:17km
Ti: a:pyöräily 13km, i:14km + kevyt kuntopiiri
Ke: a:17km kiihtyvä (n. 4.05->3.55->3.50/km), yht 22km, i:pyöräily 13km + juoksu 9km pal.
To: 10km, välillä kevyt kuntopiiri
Pe: a:13km, i:17km, ylämäet reippaasti
La: 34km, lopussa 5km TV-reipas
Su: 10km pal
--
Yht: 159km

Kun keskiviikon kiihtyvällä vauhdit jäivät tavoitteesta ja silti harjoituksesta tuli DNF, päätin vihdoin vierailla työterveysasemalla verikokeissa jos löytyisi joku selitys huonoon hapenottokykyyn (kuten raudan puutteesta johtuva alhainen hemoglobiini). Hoitajahan halusi että käyn myös lääkärin juttusilla ja tällä kertaa kohdalle osuikin eri lääkäri kuin vuosi sitten. Viime vuonna kun veren sokeriarvo oli ollut vähän koholla (5,6 mikä ei kai ole kuitenkaan huolestuttavan korkea) niin lääkäri jälkikäteen kertoi puhelimessa todennäköisimpien syiden olevan ylipaino ja liikunnan puute... Veriarvot osoittautuivat kuitenkin hyviksi, mutta lääkäri halusi jatkaa puhallustesteillä.

2 kommenttia:

  1. Ihan hyvännäköistä settiä oot kuitenkin pystynyt vetämään. Koeta pysyä kaikenkarvaisista flunssista ja muista sairauksista nyt erossa. Voin kertoa, että on todella tympeää kun on vähän väliä jos ei nyt sairas, mutta ainakin sellainen puolikuntoinen olotila.

    VastaaPoista
  2. Juuri tänä aamuna alkoi tuntumaan pientä kurkkukipua… Täytyy nyt kurlailla ahkerasti suolavedellä, syödä C-vitamiinia ym. että saisi flunssan pysymään poissa. Tilannetta helpottaa se että alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen tästä viikosta ei ole tarkoituskaan tulla kova, vaan kokeillaan tällä kertaa kolmen viikon keventelyä ennen maratonia.

    VastaaPoista