sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Viikko 23

Ma: a:7km, i:12km, välillä kevyt kuntopiiri
Ti: a:14km, i:17km ylämäet reippaasti
Ke: a:pyöräily 15km, i:pyöräily 15km + juoksu 8km pal
To: a:7km, i:4km + 12km tv-reipas (3.58/km) + 4km, yht 20km
Pe: a:10km, i:13km
La: a:7km, i:12km, välillä mäkivetoja 5 x 2,5min
Su: 35km
---
Yht: 162km

Edelleen tuntuisi hapenottokyky huonolta; saa nähdä vaikuttaako koivun siitepölykauden päättyminen asiaan. Joka tapauksessa täytyy harkita kannattaako ensi viikonloppuna lähteä Forssaan kun nytkin 4min/km-vauhti tuntuu melkein TV-kovalta.

Kuntopiirien teko unohtui, mutta lenkillä sentään muistin silloin tällöin käydä.

3 kommenttia:

  1. Hyvää settiä näyt vetävän. Kyllä sulla puolikas varmaan ihan hyvin liikastais.

    Katselin tuosta sun tulevien maratonien listasta, että meillä on hieman samoja reissuja suunnitteilla. Olen itsekin miettinyt lähteväni Dubaihin ensi vuoden alussa. Pitäisi vaan hakea uusi passi, sillä mulla on Israelin leimoja nykyisessä ja niitä katsotaan Arabimaissa hieman karsaasti.

    VastaaPoista
  2. Nyt alkoi kevyt viikko ja täytyy tässä lähipäivinä kokeilla onko kovempi juoksu vieläkin yhtä takkuista ja sen perusteella tehdä päätös Suvi-iltaan osallistumisesta; juostako harjoitusmielessä puolikas vai vaan kymppi vai jättääkö koko kisa väliin.

    Toivottavasti nähdään Dubaissa, siellä pitäisi olla ainakin tasainen reitti. Keväällä olisi Air Finlandilta saanut Dubain matkoja puoleen hintaan, mutta kun maratonin päivämäärää ei ole vieläkään saatu julkaistua…

    VastaaPoista
  3. Joo, aika kumma, että järjestäjät eivöt ole lyöneet kalenteriin lukkoon vielä tuota Dubain maratonin päivämäärää. Jos hokaset sen jostain ennen mua, niin laita vaikka mun blogiin infoa.

    VastaaPoista